INFORMACE O PRODEJI ZNAČKOVÉ TECHNIKY SONY

Vzhledem k tomu, že se firma zabývá posouzením techniky SONY metodou posouzení vjemu z nabízených obrazových a zvukových možností výrobku - tedy nikoliv přístrojem měřených parametrů- disponuje značným množstvím a sortimentem této špičkové nové techniky. Tato technika je v posuzovacím řetězci dle typu maximálně 8 hodin v rozmezí jednoho týdne = tj. cca 1 hod denně

Tyto výrobky naše firma prodává se značnou slevou byť se jedná o nové výrobky a tyto výrobky mají plnou záruku jako u autorizovaných prodejců SONY tj. dle typu výrobku minimálně jeden rok

Výrobky jsou ve své podstatě pouze odzkoušeny, funkční - nic neriskujete - pouze můžete značně ušetřit. Jistě jste v mnohých prodejnách viděli výrobky, které jsou na prodejně zapojeny a předváděny v provozu. Tyto výrobky např. televize, kamery apod. jsou mnohdy předváděny celé týdny než si je zákazník jako nové koupí - toto u nás nehrozí - spolu s fakturou je Vám v dodacích podmínkách garantována doba skutečného provozu výrobku - tato doba se v podstatě rovná jeho funkčnímu odzkoušení.

Například: u digitálních videokamer dle typu sleva 3500,- až 7000,- Kč.

Nic neriskujete - možná méně než u nerozbaleného výrobku - Vaše zboží totiž zcela jistě funguje.

NEVÁHEJTE A INFORMUJTE SE O CENĚ PRO VÁŠ KONKRÉTNÍ VÝROBEK !!!