SLUŽBY NAŠEHO STUDIA

4. KAMEROVÝ PŘÍMÝ PŘENOS A ZÁZNAM
  5. VELETRŽNÍ VIDEONAVŠTÍVENKA NA AKCÍCH BVV BRNO
  6. OSTATNÍ SLUŽBY V OBLASTI VIDEA, FOTA, REKLAMY A MULTIMÉDIÍ

Veškeré nabízené produkty jsou standardně snímány tříčipovou /3CCD/ technikou v digitální formě a jejich následné zpracování je také prováděno digitálně.

1-3 kamerový přímý přenos a záznam akce, pořadu, sportovního přenosu, módní přehlídky, konference, show; s režijním mixem zvuku a obrazu - použití trikových přechodů - velmi efektní po připojení velkoplošné projekce s možností přimixování již předpřipraveného záznamu například reklamního spotu, záběrů z předávání cen v případě potřeby možno rozšířit až na 5ti kamerové snímání

Cena dle individuální akce rámcově dle nasazení cca 15.000,- Kč - 40.000,- Kč

Veletržní videonavštívenka - nabídka pro firmy , které se účastní akce v prostorách BVV a.s.,obsahuje představení expozice objednávající firmy s odborným komentářem zaměřeným na vystavované a nabízené zařízení ,výrobky a služby. Možnost dodání pořízených záběrů v některém z brodcast formátů pro případné další komerční / reklamní a propagační / využití. Standartně zahrnuje jednoduchou /2D-3D/ animaci loga firmy, komponovanou hudbu, namluvení profesionálním speakrem a kompletní mixáž. Dodáváno ve formátu DVD VIDEO s barevným polepem / logo firmy, kontakt../, stopáž 4-6 min.

Cena 7.600,-Kč

Cenovou nabídku Vám zkalkulujeme dle Vašeho konkrétního požadavku - pište.